gennep-vitaal

Zoeken

Fittest Gennep 16 maart

Zaterdag 16 maart van 13.00 tot 17.00 uur in Het Atrium van Norbertushof.

Het doel van beweegmarkt en fittest is om zoveel mogelijk senioren (50+) bewust te maken van hun levensstijl en welbevinden en een indruk te geven van wat er in hun wijk/regio op dit gebied zoal georganiseerd wordt om lijf en geest gezond te houden.

Bij binnenkomst wordt er een vragen- en gezondheidsformulier ingevuld waarop je kunt aangeven “hoe het met je gaat”. Aan de hand van dit formulier en uitkomsten van de fittest krijg je een goed beeld op welke punten je nog kan verbeteren.  Dit kan je bespreken met een adviseur die jou een persoonlijk (beweeg) advies geeft. Vervolgens geeft de positieve gezondheid- en beweegmarkt een indruk van het sport- en beweegaanbod, zingeving en ontspanningsmogelijkheden en aanbiedingen er zijn in Norbertushof, Gennep West en Gennep.

De fitheidstest duurt ongeveer 1 uur en omvat onder andere het meten van jouw uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid, coördinatie, reactie, snelheid en balans. Bovendien worden bloeddruk, lengte en gewicht gemeten. Ook als je een chronische aandoening hebt of door een andere reden beperkt wordt in het bewegen, ben je van harte welkom.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden. Een bevestiging krijg je daarna toegestuurd.