gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief juli 2020

Geplaatst op 17-07-2020  -  Categorie: Algemeen

 

Juli 2020.

 

Beste deelnemers, deelneemsters van Gennep Vitaal,

 

Hoewel het sportseizoen nog niet helemaal voorbij is, houdt Gennep Vitaal zich natuurlijk al bezig met het nieuwe sportseizoen. Deze brief gaat over het rooster voor het seizoen 2020-2021 en de financiële bijdrage voor het sporten.

 

We hebben een bijzondere periode achter de rug. In maart moesten we plotseling stoppen met alle lessen. Nog steeds zijn er groepen bij, die nog niet zijn gestart. Vooralsnog gaan bijna alle groepen beginnen na de zomer! De groep Functioneel Bewegen wijkt voorlopig uit naar Zaal Pica Mare.  De 2 andere groepen in Norbertus mogen, voor zover nu bekend, nog niet starten.

 

Er is in diverse groepen nog plaats voor nieuwe deelnemers. Werft u vooral onder familie, vrienden en kennissen en vertel ze hoe nuttig en gezellig uw sportactiviteit is.

 

Wist u dat u iedere maandag mee kunt zwemmen of op dinsdag mee kunt doen in de Beweegtuin? Misschien een mooie “tweede” activiteit (bij een tweede activiteit krijgt u de goedkoopste activiteit voor 50 %).

In het rooster staan alle groepen en eventuele veranderingen van de uren en/of de docenten.

 

De contributie wordt komend seizoen niet verhoogd, alleen het zwemmen wordt vanwege eerder gemaakte afspraken wel verhoogd:

Voor Sport en Spel  € 160,- per jaar

Sport en Spel Norbertushof  €140,- per jaar

Sportief wandelen  €160,- per jaar

Beweegtuin/Bootcamp/Looptraining € 135,- per jaar

Nordic Walking € 85,- per jaar

Zwemmen € 110,- per jaar

* Bij betaling d.m.v. automatische incasso krijgt u €10,- korting op jaarbasis.

 

De contributie wordt voor het seizoen 2020/2021 voor alle reguliere groepen in vier termijnen (automatisch) geïncasseerd en wel in september, november 2020 en januari en maart 2021.

 

Het blijkt dat emailadressen nogal eens wijzigen; als u dit aan ons doorgeeft, kan het bestuur u blijven informeren over onderwerpen die voor u van belang zijn.

Wijzigingen in uw gegevens en opzeggingen kunt u schriftelijk of per email doorgeven aan de ledenadministratie (ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl) of via onze website www.gennepvitaal.nl onder het tabje ‘contact’.

Ook indien u voor een langere periode afwezig bent loopt de contributie door. De kosten van de zalen en de docenten gaan immers ook door.

 

Gennep Vitaal voldoet aan de privacywetgeving. Dit vindt u op de website ons privacyreglement. Daarin is dan ook opgenomen welke gegevens van de deelnemers door ons worden geregistreerd en wie er mag beschikken over deze gegevens.

 

Namens het bestuur van Gennep Vitaal alvast een fijne vakantie gewenst en we hopen u terug te zien in het nieuwe seizoen.

 

Met sportieve groet,

 

                                                    

Dennis Brouwer                     

Voorzitter Gennep Vitaal