gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken


Update Coronavirus               

 

  

Oktober 2020.

 

Beste deelnemers,

 

 

Inmiddels zijn we al weer zo’n 6 weken aan het sporten. Alle groepen zijn gestart m.u.v. de groepen, die les hebben in Norbertushof. Gelukkig durft bijna iedereen het weer aan en wordt er volop gegymd, gewandeld, gerend en gezwommen. Op veilige manier wordt er weer sportles gegeven.

 

Helaas is het aantal besmettingen erg toegenomen,  zijn we in een tweede golf beland en zijn er extra maatregelen aangekondigd. Het fijne nieuws is, dat we nog steeds door kunnen gaan met de sportlessen. Onze docenten hebben een extra  scholing gehad over het geven van sportlessen in Coronatijd en zullen deze kennis ook komende periode blijven gebruiken.

 

Inmiddels ligt er ook een nadrukkelijk advies om mondkapjes te gebruiken in de openbare ruimte. Dit betekent, dat sommige locaties van jullie verwachten, dat je binnenkomt met het mondkapje op. Dit mondkapje mag weer af zodra de les start. Dit beleid is van toepassing bij de Uitkomst, de Toomp en Sportcentrum Pica Mare.

 

Zo gebruik je een mondkapje:

  • Gebruik alleen niet medische mondkapjes
  • Raak het mondkapje alleen aan met schone handen
  • Pak het mondkapje alleen bij de elastieken
  • Zorg dat je neus, mond en kin bedekt zijn
  • Houd het mondkapje zoveel mogelijk op
  • Raak het mondkapje zo min mogelijk aan

 

Op dit moment hebben wij nog niet alle info binnen en daarom raden wij iedereen aan om altijd een mondkapje mee te nemen naar de sportlocatie.

 

Voor veel mensen is dit een eenzame tijd. Veel activiteiten komen te vervallen. Er is in diverse groepen nog plaats voor nieuwe deelnemers. Werft u vooral onder familie, vrienden en kennissen en vertel ze hoe nuttig en gezellig uw sportactiviteit is. En altijd 2 GRATIS proeflessen!

 

We hebben enkele vragen gekregen over de contributie tijdens de lock down in het voorjaar. Hier is nog geen besluit over genomen. U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Met sportieve groet,

                                                

Dennis Brouwer                     

Voorzitter Gennep Vitaal   

corona