gennep-vitaal

Zoeken


Update Coronavirus
               

 

Aan de leden van de seniorensportverenigingen

Fit en Fun, Kwiek Berg en Dal, Gennep Vitaal en

Beweegcollectief Mook en Middelaar

 

                                                                                                              22 maart 2020

Beste leden,

In moeilijke tijden fit en vitaal blijven!

Dat wordt voor veel mensen een hele uitdaging nu alle sportlessen komen te vervallen. In eerste instantie is aangegeven, dat de lessen zouden vervallen tot en met 31 maart. Inmiddels is dit al opgeschoven naar 28 april. De daadwerkelijke datum dat de lessen weer beginnen zal jullie per mail worden medegedeeld!

Online zijn veel video's te vinden, maar ze passen lang niet allemaal bij onze doelgroepen. Daarom hebben wij afgelopen week met de eigen sportdocenten een aantal video's gemaakt. Deze worden geplaatst op de Facebook pagina's van Gennep Vitaal, Fit & Fun Heumen, Kwiek Actieve Leefstijl Berg en Dal en het Beweegcollectief Mook en Middelaar. Tevens zijn ze te vinden op Youtube. De linkjes hiervoor staan op onze websites.

We realiseren ons, dat vooral de ouderen onder ons, niet allemaal gebruik maken van deze middelen. Wellicht zijn er kinderen of andere naasten, die dan samen wat oefeningen willen doen. Zorg wel voor minimaal 1,5 m afstand van elkaar.

Ook zijn er buiten een aantal beweegroutes opgezet. Je kunt dan alleen of met z'n tweeën de route lopen en onderweg oefeningen doen ter verbetering van de spierkracht, balans en lenigheid. Deze routes zijn te vinden op de websites:

www.gennepvitaal.nl, www.oldsocks.nl,

www.kwiekgroesbeek.nl,

www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl

Vooral onze leden in Norbertushof hebben het moeilijk. Wij wensen hen veel sterkte!

Bewegen is belangrijk. Blijf fit en gezond!

 

Met sportieve groet,

 

Dennis Brouwer

Voorzitter Gennep Vitaal.

 

 

 

 

 

corona