gennep-vitaal

img-1934

Buiten- Beweegproject Gennep West

Gennep Vitaal heeft samen met de partners:  Gennep West, Norbertushof, Fysio Faber, Gemeente Gennep, Gennep doet mee en Fitland bij ZonMw een subsidie gekregen om het buiten bewegen in en rondom de beweegtuin in Gennep West en in Norbertushof te bevorderen. De komende  twee jaar zullen er regelmatig aanbiedingen met beweegmogelijkheden op de site en in Via Gennep staan om mensen te prikkelen om in beweging te komen.

 

BUITEN BEWEEGPROGRAMMA 

Ben jij op zoek naar een beweegactiviteit bij jou in de buurt? Vanaf dinsdag 4 september starten er weer nieuwe cursussen in en rondom de beweegtuin in Gennep West nabij Norbertushof. De eerste 10 lessen zijn GRATIS.

Deze lessen bestaan uit: Conditie in wandelen en joggen. Het werken op de toestellen in de beweegtuin en oefeningen op de grasveldjes rondom de beweegtuin.

Er is volop ruimte om jouw conditie, kracht en lenigheid, coordinatie en reactievermogen te trainen in een gezellig sfeer onder leiding van een ervaren docent.

De lessen zijn:

  • dinsdag: 19.15 - 20.15 uur
  • donderdag: 10.30 – 11.30 uur  
  • vrijdag: 9.30 – 10.30 uur

Na afloop is er altijd koffie, wel zelf betalen! (2e kopje gratis)

Opgeven via het formulier. Klik hier om naar het formulier te gaan. Of bij de docenten of Marian Schijf 06-13260571; e-mail: nairam.[antispam].@inbewegingsport.nl

 

 

Sportimpuls Gennep