gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief 22 oktober 2020

Geplaatst op 24-10-2020  -  Categorie: Algemeen

 

Beste mensen,

 

Helaas grijpt het Corona virus weer om zich heen, zelfs zo erg dat de overheid heeft besloten tot een gedeeltelijke lockdown. In den lande worden de regels aangescherpt. Wat betekent dit voor Gennep Vitaal en voor u.

 

Technisch gezien zouden we buiten met 4 personen kunnen sporten op 1,5 m afstand. Voor de sporters in de zalen zou dit betekenen sporten op 1,5 m afstand en niet van de plaats mogen komen.

 

De veiligheidsregio Noord Limburg stelt dat het technisch wel mogelijk moet zijn om te sporten maar vraagt zich af, gezien de gemiddelde leeftijd van onze leden en de ernst van de situatie op dit moment, of dit wel verstandig is om de grenzen van de wet op te zoeken en toch te gaan sporten met eventueel alle gevolgen van dien.

Dit heeft het bestuur van Gennep Vitaal mede doen bepalen om voorlopig alle sportactiviteiten,  inclusief zwemmen, te staken tot de situatie weer veilig genoeg is om weer te sporten.

 

Wij beseffen ons dat u zich afvraagt hoe nu met de contributie. Heel consequent zou zijn dat als er niet gesport wordt er ook niet betaald zou moeten worden. Echter het bestuur moet wel de kosten van bijv. zaalhuur etc doorbetalen en met minder inkomsten (contributie) is dit eigenlijk niet mogelijk en zou het in het ergste geval kunnen betekenen dat het voortbestaan van Gennep Vitaal in gevaar komt. Wij verzoeken u dan ook dringend doch welgemeend om lid te blijven! Indien het financieel verantwoord is, kunnen we misschien een korting aanbieden. Dit wordt op dit moment uitgezocht en zodra we hierover een standpunt hebben, krijgt u bericht van ons.

Mocht u ideeën hierover hebben, laat het ons weten (ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl)

 

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en dat we spoedig weer kunnen sporten. Uiteindelijk is uw gezondheid het belangrijkst!

 

 

 

Met sportieve groet en blijf gezond,

 

Namens het bestuur Gennep Vitaal

 

Dennis Brouwer

Voorzitter Gennep Vitaal