gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

FEESTELIJKE AFSLUITING BEWEEGPROJECT GENNEP-WEST

Geplaatst op 18-09-2019  -  Categorie: Algemeen

Vrijdag 13 september j.l. werd het beweegproject op feestelijke wijze afgesloten. In de afgelopen twee jaar werd met steun van ZonmW door Gennep Vitaal, wijkraad Gennep-West, Pantein, Gennep Doet Mee en vele andere enthousiaste betrokkenen de navolgende succesvolle beweegprojecten gerealiseerd: In Norbertushof: fietsen, jeu de boules en een beweeglint. Buiten Norbertushof: uitbreiding van de beweegtuin en een beweeglint door Gennep West.

De loco-burgermeester, genodigden en belangstellenden liepen, na de onthulling van het informatiebord van de beweeglint bij het stadhuis, de Torenstraat, een deel van de beweegroute. De beweeglint is een route van 3 kilometer door Gennep-West, waarbij je wandelt en onderweg oefeningen doet gebruikmakend van straatmeubilair. Het is ook mogelijk twee kortere routes te volgen. Het gevolg eindigde bij de beweegtuin, waar de uitbreiding van de beweegtuin  in gebruik werd genomen middels een demonstratie van twee leerlingen van het Elzendaalcollege.

Vervolgens verplaatste het gezelschap zich naar het Atrium van het Norbertushof. Naast het openen van de beweeglint, het starten van de fietsgroep en het spelen van jeu de boules werd de 100-jarige mevr Seegers door de loco-burgermeester het certificaat voor het ere-lidmaatschap van de fietsgroep uitgereikt. Aansluitend was er een gezellige borrel.

 Al deze uitbreidingen zorgen ervoor dat jong en oud meer kunnen bewegen.

bcrb4003

fmoa4577

vpdw1760
hhqq4647
nwyx7435gqte7847