gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Informatiebrief nieuwe rooster 2022-2023

Geplaatst op 11-06-2022  -  Categorie: Algemeen

 Beste deelnemers,

 

 

Hoewel het sportseizoen nog niet helemaal voorbij is, houdt Gennep Vitaal zich natuurlijk al bezig met het nieuwe sportseizoen. Deze brief gaat over het rooster voor het seizoen 2022-2023 (zie bijlage) en de financiële bijdrage voor het sporten.

 

Nieuwe activiteiten bij Gennep Vitaal!

 

Pilates:
Op maandag 5 september van 11.00 – 12.00 uur starten we een groep Pilates. Pilates is een inspannende ontspanningsles. Het is een effectieve training, die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te behouden/krijgen. Linda zal deze lessen gaan verzorgen in buurthuis Van Ons in Gennep-Zuid. Kom ook naar de gratis kennismakingsles op 5 september!

 

Sport & Spel voor grootouder en kleinkind:

Op donderdag 8 september van 08.45 – 09.30 uur starten we een gezellige actieve les voor grootouders en kleinkinderen samen. Samen lekker bewegen en leuke spelactiviteiten doen! Wie wil dat nu niet? U mag natuurlijk ook samen met een neefje, nichtje of anderszins meedoen aan deze superleuke les. Wendy gaat deze les geven bij voldoende belangstelling.

 

U kunt u alvast opgeven voor een gratis proefles Pilates of Sport & Spel grootouder en kleinkind via ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl


Wist u dat u bij de 2e activiteit bij Gennep Vitaal  een korting krijgt van 50 % op de goedkoopste activiteit!

 

De contributie wordt komend seizoen bij de meeste groepen niet verhoogd, alleen het zwemmen wordt vanwege eerder gemaakte afspraken wel verhoogd:

Sport en Spel  € 160,- per jaar

Sport en Spel Norbertushof  €140,- per jaar

Sportief wandelen  €160,- per jaar

Beweegtuin/Bootcamp € 135,- per jaar

Nordic Walking  € 85,- per jaar

Zwemmen € 135,- per jaar.

NB: Bij betaling d.m.v. automatische incasso krijgt u €10,- korting op jaarbasis.

 

De contributie wordt voor het seizoen 2022/2023 voor alle reguliere groepen in twee termijnen (automatisch) geïncasseerd en wel in september 2022 en februari 2023.

 

Wijzigingen in uw gegevens en opzeggingen kunt u schriftelijk of per email doorgeven aan de ledenadministratie (ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl ) of via onze website www.gennepvitaal.nl onder het tabje ‘contact’. Opzeggen kan vóór 1 augustus of vóór 1 januari.

Ook indien u voor een langere periode afwezig bent loopt de contributie door. De kosten van de zalen en de docenten gaan immers ook door.

 

Wij zijn nog op zoek naar een nieuw bestuurslid. Vindt u het ook belangrijk om iedereen in onze gemeente in beweging te krijgen? Laat het ons dan weten. Er wordt ca. 6x per jaar vergaderd en de diverse taken worden in onderling overleg uitgevoerd.

 

Namens het bestuur van Gennep Vitaal alvast een fijne vakantie gewenst en we hopen u terug te zien in het nieuwe seizoen.

 

We starten weer in week 36, maandag 5 september!

 

Met sportieve groet,

                                  

Dennis Brouwer                    

Voorzitter Gennep Vitaal.