gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief 19 december 2021

Geplaatst op 19-12-2021  -  Categorie: Algemeen

 

                                                                                                 Gennep, 19 december 2021

 

Beste sporters,

We waren zo blij, dat we nog mochten sporten! Helaas moeten we weer voorzichtig zijn vanwege een toename aan besmettingen en vanaf vandaag geldt een lockdown. Komende week vervallen dan ook alle lessen.

Daarna is het Kerstvakantie en waren er geen lessen gepland. In de week van 10 tot en met 14 januari mogen we nog geen lessen verzorgen. Hoe het daarna gaat, is nog onduidelijk. Zodra er weer wat mogelijk is, zullen we daar uiteraard op inspringen.

Blijf fit en gezond!
Beweegvideo’s zijn te vinden op https://www.gennepvitaal.nl/thuis-in-beweging
Er is een beweegposter gemaakt met leuke oefeningen. Als u die nog niet heeft en wel graag wil hebben, laat het dan weten. Dan komen we er één brengen. Verder staan er nog oefeningen op onze website  https://www.gennepvitaal.nl/beweegboek
Heeft u er moeite mee om in beweging te blijven, een steuntje in de rug nodig, dan willen wij u ook in het nieuwe jaar tijdens de lockdown graag persoonlijk begeleiden. Voor aanmelden en meer info kunt u een mail sturen naar olga@gennepdoetmee.nl  Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de duofiets. Ook daarvoor kunt u mailen naar olga@gennepdoetmee.nl

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen! Blijf gezond, blijf in beweging, zorg voor elkaar en probeer positief te blijven in deze moeilijke tijd.

Namens bestuur Gennep Vitaal,

 

Dennis Brouwer

Voorzitter.