gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief 3 juni 2021

Geplaatst op 03-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Gennep, 3 juni 2021

 

Beste sporters,

 

Ook binnen mogen we weer van start!

Sport & Spel groepen:

Vanaf maandag  7 juni starten deze groepen weer!  De groepen die nu buiten sporten, gaan ook weer naar binnen. Uitzondering hierop blijven de groepen, die sportles hebben in Norbertushof. We hopen hiermee na de zomer een start te kunnen maken.

Zwemmen:
Ook mag er weer gezwommen worden. In het zwembad is het nu nog verplicht om wekelijks te reserveren. Ik geef jullie wekelijks allemaal op. Als  je niet kunt, stuur dan een mail naar aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl

Koffie drinken na afloop is weer toegestaan.

Binnen moeten er nog wel mondkapjes op worden gehouden. Tijdens het sporten kunnen ze af. Ook vragen we u om niet te komen bij gezondheidsklachten.

Wilt u wat verloren lessen inhalen, dat kan! Tot de zomervakantie mag u in alle groepen extra meedoen! Graag aanmelden bij Olga, telefoon 06-52 67 02 31

Het sportrooster loopt tot en met 29 juni. Omdat we héél lang niet hebben mogen sporten, zijn alle docenten bereid om door te gaan tot en met 15 juli.

Bewegen is belangrijk. Daarmee blijft u fit en gezond en is de kans om ernstig ziek te worden kleiner. Introducés  zijn daarom weer van harte welkom.  Neem gerust een kennis, buurtgenoot of familielid mee.

Veel plezier alvast!

 

Namens bestuur Gennep Vitaal,

Dennis Brouwer
Voorzitter