gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief 6 november 2021

Geplaatst op 07-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste deelnemers,

 

Tijdens de laatste persconferentie zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van Corona te voorkomen. De maatregelen zijn m.i.v. 6 november 2021 van kracht. Wij zijn blij, dat bijna alles sportlessen door kunnen gaan! 

Alleen in de verpleeghuizen wordt nu geen les gegeven.

 

Het Corona Toegangsbewijs:

Voor diegenen die binnen sporten gelden de volgende regels:

-       Zorg dat je de QR-code, bewijs van immuniteit of geldig negatief testbewijs bij de hand hebt. 
Dit Corona Toegangsbewijs (CTB) zullen we vanaf komende week wekelijks gaan scannen.

-       Neem ook elke keer je ID-bewijs mee naar de les, deze hoeven we niet te zien, maar in het geval van een externe controle heb je die nodig.

Wij begrijpen, dat dit geen fijne maatregel is. Als Stichting kunnen wij echter niet het risico lopen om een flinke boete te krijgen. Daarnaast vragen we jullie om vóór, tijdens en na de lessen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

 

Avond van de Sport:

Ook jullie zijn welkom! De Avond van de Sport vindt plaats op donderdag 16 december 2021 vanaf 20.00 uur in Zaal Pica Mare. Dit is een gezellige avond waarin niet de (individuele) sportprestaties waardering krijgen, maar de sport (en beweeg) initiatieven. Initiatieven die hebben bijgedragen om inwoners uit de gemeente Gennep in beweging te brengen en te houden.  Via deze link kun je je aanmelden: http://negen.typeform.com/to/Nvs1DZQr 

De Paas Challenge, die in het voorjaar is georganiseerd door onze docenten, is ook genomineerd! Binnenkort kunnen jullie een stem uitbrengen op één van de initiatieven.

 

Met sportieve groet,

            

                        

Dennis Brouwer                 

 

Voorzitter Gennep Vitaal.