gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Paas wandelroute

Geplaatst op 08-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Gennep, 7 maart 2021

 

Beste sporters,

De wandelchallenges waren een groot succes. 6 Groepen hebben meegedaan met in totaal zo’n  90 deelnemers.  We zijn blij iets voor jullie te kunnen betekenen in deze moeilijke tijd.

Nieuwe activiteit!

Het is bijna Pasen, de zon laat zich wat vaker zien en we krijgen weer wat meer energie. Daarom hebben de docenten van Gennep Vitaal een nieuwe activiteit voor u! We gaan nu niet naar het buitenland, maar blijven in ons eigen landje.
We gaan etappes lopen van provincie naar provincie. Bij aankomst in een provincie krijg je een verrassing. Dat kan van alles zijn! In groepjes van 15  wandelt iedereen alleen of met z’n tweeën van provincie naar provincie in twee weken tijd. In totaal lopen we samen maar liefst 1.000 kilometer!  Iedereen bepaalt zelf hoeveel hij/zij loopt.  Van dagelijks wat rondjes lopen in de tuin of omgeving  tot het afleggen van een grote afstand.  Iedereen doet wat mogelijk is.  En als het een dagje niet lukt, mag je een joker inzetten.

Contact verloopt via Whatsapp.  Het is daarom fijn als we uw 06-nummer krijgen. Heeft u geen mobiele telefoon, dan is de route te volgen vanaf papier, maar is contact onderling lastiger.

Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. In de week van 15 – 21 maart komt één van de docenten bij u langs met een pakketje met daarin alle benodigde attributen voor deze reis door Nederland. Niet-leden mogen ook meedoen tegen een geringe vergoeding van 5 euro. Graag
niet-leden aanmelden via aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl

We gaan vervolgens samen starten op maandag 22 maart en eindigen op zondag 4 april. De wandelaars, die nog aan het lopen zijn naar Santiago de Compastella mogen de kilometers in beide appgroepen opgeven.

Heeft u een provincie bereikt, dan ontvangt u een verrassing uit het pakketje. Soms zit daar een extra opdracht bij.

Doen jullie allemaal mee?  

Vergeet niet om een 06-nummer aan ons door te geven!

 

Namens bestuur Gennep Vitaal,

 

Dennis Brouwer
Voorzitter.