gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief augustus 2022

Geplaatst op 22-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste deelnemers,

 

 

Terwijl we nog even genieten van de laatste vakantieweken, zijn wij als bestuur en docenten ons al volop aan het voorbereiden op de start van het nieuwe seizoen.

 

We starten weer vanaf maandag 5 september 2022

Nieuwe activiteiten bij Gennep Vitaal!

 

Pilates:
Op maandag 5 september van 11.00 – 12.00 uur starten we een groep Pilates. Pilates is een inspannende ontspanningsles. Het is een effectieve training, die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te behouden/krijgen. Linda zal deze lessen gaan verzorgen in buurthuis Van Ons in Gennep-Zuid. Kom ook naar de gratis kennismakingsles op 5 september!

 

Sport & Spel voor grootouder en kleinkind:

Op donderdag 8 september van 08.45 – 09.30 uur starten we een gezellige actieve les voor grootouders en kleinkinderen samen. Samen lekker bewegen en leuke spelactiviteiten doen! Wie wil dat nu niet? U mag natuurlijk ook samen met een neefje, nichtje of anderszins meedoen aan deze superleuke les. Wendy gaat deze les geven in sporthal Pica Mare bij voldoende belangstelling.

 

U kunt u alvast opgeven voor een gratis proefles Pilates of Sport & Spel grootouder en kleinkind via ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl

Voor een tweede les bij Gennep Vitaal betaalt u maar 50%!

 

Wij wensen iedereen alvast een fijn sportseizoen!

 

Met sportieve groet,

                                  

Dennis Brouwer                

Voorzitter Gennep Vitaal