gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief Juli 2021

Geplaatst op 07-07-2021  -  Categorie: Algemeen

Gennep, 7 juli 2021 

 

Beste deelnemers,

 

Hoewel het sportseizoen nog niet helemaal voorbij is, houdt Gennep Vitaal zich natuurlijk al bezig met het nieuwe sportseizoen. Deze brief gaat over het rooster voor het seizoen 2021-2022 (zie bijlage) en de financiële bijdrage voor het sporten.

 

Vanwege de lockdown sporten we door tot en met 15 juli 2021. We starten weer vanaf maandag 30 augustus 2021. De groepen in Norbertushof starten zodra we toestemming krijgen.

 

Onze docente Margo gaat ons helaas verlaten. Na jaren van inzet voor de Hartgroep heeft zij besloten hiermee te stoppen. Deze groep wordt samengevoegd met de groep van Wendy op donderdag om 09.30 uur in de sporthal van Pica Mare. Wij bedanken Margo voor alle fijne sportlessen!

 

Er is in diverse groepen nog plaats voor nieuwe deelnemers. Werft u vooral onder familie, vrienden en kennissen en vertel ze hoe nuttig en gezellig uw sportactiviteit is. Wist u dat u iedere maandag mee kunt zwemmen of op dinsdag mee kunt doen in de Beweegtuin? Misschien een mooie “tweede” activiteit (bij een tweede activiteit  krijgt u de goedkoopste  activiteit voor 50 %). In het rooster staan alle groepen en eventuele veranderingen van de uren en/of de docenten.

 

De contributie wordt komend seizoen niet verhoogd, alleen het zwemmen en sport en spel hartgroep wordt vanwege eerder gemaakte afspraken wel verhoogd:

Sport en Spel  € 160,- per jaar

Sport en Spel hartgroep € 140 per jaar

Sport en Spel Norbertushof  €140,- per jaar

Sportief wandelen  €160,- per jaar

Beweegtuin/Bootcamp/Looptraining € 135,- per jaar

Nordic Walking  € 85,- per jaar

Zwemmen € 125,- per jaar.

  1. Bij betaling d.m.v. automatische incasso krijgt u €10,- korting op jaarbasis.

 

De contributie wordt voor het seizoen 2021/2022 voor alle reguliere groepen in vier termijnen (automatisch) geïncasseerd en wel in september, november 2021 en januari en maart 2022. LET OP: Bij de 1e incasso in september krijgt u een korting van €10,00 ivm jullie loyaliteit door lid te blijven van Gennep Vitaal.

 

Het blijkt dat emailadressen nogal eens wijzigen; als u dit aan ons doorgeeft, kan het bestuur u blijven informeren over onderwerpen die voor u van belang zijn.

Wijzigingen in uw gegevens en opzeggingen kunt u schriftelijk of per email doorgeven aan de ledenadministratie (ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl ) of via onze website www.gennepvitaal.nl onder het tabje ‘contact’.

Ook indien u voor een langere periode afwezig bent loopt de contributie door. De kosten van de zalen en de docenten gaan immers ook door.

 

Wij zijn nog op zoek naar een nieuw bestuurslid. Vind u het ook belangrijk om iedereen in onze gemeente in beweging te krijgen? Laat het ons dan weten. Er wordt ca. 6x per jaar vergaderd en de diverse taken worden in onderling overleg uitgevoerd.

 

Namens het bestuur van Gennep Vitaal alvast een fijne vakantie gewenst en we hopen u terug te zien in het nieuwe seizoen.

 

Met sportieve groet,

 

                                              

Dennis Brouwer                 

Voorzitter Gennep Vitaal