gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief voor de zwemmers

Geplaatst op 13-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Gennep, 12 juni 2021

 

Beste zwemmers,

 

Jullie groepen zijn maandag eindelijk weer gestart!

 

Reserveren:
I.v.m. de huidige Corona maatregelen heeft Yask ons gevraagd om van tevoren door te geven hoeveel mensen er komen zwemmen. Graag wekelijks doorgeven als je niet komt. Dat kan in de zwem app groep. Of dat mag via de mail, aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl  Als je toegevoegd wil worden in de appgroep, dan kun je je telefoonnummer mailen naar ditzelfde mailadres.

Lessen inhalen:
Tot en met 15 juli 2021 kun je lessen in halen. Gennep Vitaal heeft alleen op maandag lessen in het zwembad. Extra zwemmen gaat dus niet, maar het is wel mogelijk om extra mee te doen met de Sport & Spel groepen of Sportief Wandel groepen. Ook dan graag even een mail sturen.

Privacy:
Omwille van de privacy wetgeving, mogen we geen presentielijsten in Pica Mare laten liggen zonder jullie toestemming. Er wordt binnenkort tijdens de zwemactiviteit een formulier neergelegd waarmee iedereen alsnog toestemming kan geven hiervoor.  De zwempasjes komen te vervallen.

Rooster:
Het sportrooster loopt tot en met 29 juni. Omdat we héél lang niet hebben mogen sporten, zijn alle docenten bereid om door te gaan tot en met 15 juli.

Bewegen is belangrijk. Daarmee blijft u fit en gezond en is de kans om ernstig ziek te worden kleiner. Introducés  zijn daarom weer van harte welkom.  Neem gerust een kennis, buurtgenoot of familielid mee.

Veel zwemplezier!

 

Namens bestuur Gennep Vitaal,

Dennis Brouwer
Voorzitter