gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Geplaatst op 02-02-2021  -  Categorie: Algemeen

2 februari 2021

Beste sporters,  

 

Samen sporten kan nog steeds niet. Daarom zijn er wat alternatieven bedacht. Inmiddels zijn er met de wandelchallenge 4 groepen onderweg naar Rome!  En er starten binnenkort nog enkele groepen! We zijn blij met alle positieve reacties. Wil je ook meedoen? Geef je dan snel op!
 Beweegvideo's worden er nu ook uitgezonden op L1, iedere dag om 10.00 uur. Ook is het nog steeds mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen.

      Personal coaching.

Heb je moeite om in beweging te blijven of een steuntje in de rug nodig, dan willen wij je graag persoonlijk gaan begeleiden. Voor aanmelden en meer info kun je een mail sturen naar aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl 

     Wandelchallenge.

Samen met de andere seniorenverenigingen uit de regio doen we mee met de wandelchallenge!
Binnen 30 dagen gaan we een flinke wandelroute afleggen!
Er zijn drie routes:

  • Haarlem - Santiago de Compostella 2.604 kilometer
  • Nijmegen - Rome 1.651 kilometer
  • Pieterpad    500 kilometer

Er worden wandelgroepjes gemaakt van max. 15 personen. Je loopt alleen of met z’n tweeën. Per groepje wordt een app groep aangemaakt met daarin één aanvoerder, die het contact houdt met een coördinator. Het is ook mogelijk om met je eigen sportgroepje een groep te vormen en dan kan dus de bestaande appgroep worden gebruikt. Voor de route naar Santiago wordt dagelijks zo’n 6 kilometer afgelegd, naar Rome zo’n 4 kilometer en voor het Pieterpad ruim 1 kilometer per dag.

Ook vrienden, kennissen en familieleden kunnen meedoen. Kilometers kun je bijhouden met speciale apps op een telefoon of je maakt een inschatting. Voor een uur wandelen op gemiddeld tempo mag je 4 km rekenen. Voor aanmelden (met vermelding van de route) en meer info stuur dan een mail naar aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl

      Contributie.

 Er wordt geen les gegeven, maar wel contributie geïnd. Immers diverse kosten lopen gewoon door en het is nog niet duidelijk wat we uiteindelijk aan tegemoetkoming vanuit de overheid ontvangen. Wij geven bij de komende contributie inning weer 10 euro korting.  Wij zijn blij, dat dit kan en hopen dat jullie ons blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Blijf bewegen en blijf gezond.

 

Namens bestuur Gennep Vitaal,

 

Dennis Brouwer
Voorzitter.