gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Geplaatst op 28-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Gennep, 27 maart 2021.

 

Beste sporters,

 

Jullie zijn inmiddels al halverwege de Paas Wandelroute. Vanuit Schiermonnikoog naar Sneek en vervolgens naar Lelystad.  Het is leuk om te zien, dat er volop mee wordt gedaan! Iedereen doet wat hij/zij kan en zo blijven we samen toch mooi in beweging!
Afgelopen vrijdag stond het Beweeglint op het programma met een ontmoeting met een aantal docenten. Diverse wandelaars liepen de route, kwamen wat oefeningen doen of gezellig langs voor een praatje. Leuk om elkaar toch even te kunnen zien in deze moeilijke tijd.

Personal coaching

Heb je moeite om in beweging te blijven of een steuntje in de rug nodig, dan willen wij je graag persoonlijk gaan begeleiden. Voor aanmelden en meer info kun je een mail sturen naar aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl.

Contributie
Er kan helaas nog steeds geen les worden gegeven, maar de contributie wordt wel geïnd. Immers diverse kosten lopen gewoon door en het is nog onduidelijk wat we uiteindelijk aan tegemoetkoming vanuit de overheid ontvangen. Wij geven bij de komende contributie inning weer 10 euro korting.  Wij zijn blij, dat dit kan en hopen dat jullie ons blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Blijf bewegen en blijf gezond.

Fijne paasdagen!

 

Namens bestuur Gennep Vitaal,

 

Dennis Brouwer
Voorzitter