gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Op naar de Koning!

Geplaatst op 18-04-2021  -  Categorie: Algemeen

koningsdagGennep, 17 april 2021

 

 

 

Beste sporters,

Nog steeds is samen sporten niet mogelijk,  maar de zomer komt eraan! Iedereen krijgt of heeft al een vaccin. Dus het einde lijkt in zicht!

Nieuwe activiteit!

We hebben veel leuke reacties gehad op de Paas Wandelroute. Fijn, dat dit jullie helpt om in beweging te blijven en dat jullie samen gezelligheid ervaren in de app groepen. Onze docenten hebben daarom voor jullie een nieuwe activiteit in petto!

Het is bijna Koningsdag. Deze dag kan niet op de gebruikelijk manier worden gevierd. Koning Willem Alexander viert Koningsdag dit jaar in de Campus in Eindhoven met veel online activiteiten.
Ook wij gaan weer online. Via Whatsapp of mail gaan we op bezoek bij diverse leden van de koninklijke familie.  Zo gaan we o.a. naar Prinses Beatrix in Paleis Drakensteyn.

We doen er een week over en maken dagelijks een wandeling of fietstocht. Onderweg op de route hebben wij voor jullie een verrassing. Dat kan van alles zijn! In groepjes  wandelt of fietst iedereen alleen of met z’n tweeën van het ene paleis naar het andere. Bij ieder paleis ontvang je een letter. Alle letters samen vormen een woord. Voor diegene, die als eerste het woord raadt, hebben wij een verrassing. Iedereen bepaalt zelf hoeveel hij/zij loopt.  Je hoeft geen kilometers te appen. Leuke foto’s zijn wel welkom!

Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. Op 21 april wordt het startsein gegeven door de docenten via Whatsapp of mail. Meedoen is vrijblijvend.  Zit je nog niet in een app-groep en wil je wel graag in een groep?  Stuur dan een mail naar olga@gennepdoetmee.nl. Ook niet-leden kunnen zich per mail aanmelden  tegen een geringe vergoeding van 3 euro.

Doen jullie allemaal weer mee?  

Namens bestuur Gennep Vitaal,

 

Dennis Brouwer
Voorzitter