gennep-vitaal
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zoeken

Nieuwsbrief juni 2023

Geplaatst op 11-06-2023  -  Categorie: Algemeen

 

 

 

 Beste deelnemers,

 

 

Inmiddels is het volop zomer. Het sportseizoen is al weer bijna voorbij! Op 10 juli zijn de laatste lessen van Gennep Vitaal. Op dinsdag 11 juli organiseren we nog een gezellige afsluiting i.s.m. Norbertushof, Dichterbij en Gennep Doet Mee. Iedereen kan meedoen! Neem ook gerust een kennis mee. We gaan wandelen en bewegen in onder andere de Beweegtuin. Onder aan deze nieuwsbrief staat meer info. Vergeet je niet aan te melden!

 

Bijgaand ook het nieuwe rooster. Dit rooster geldt m.i.v. september voor alle groepen, dus ook de zwemgroepen! Dat voorkomt verwarring.

 

Nieuwe activiteiten bij Gennep Vitaal!

 

Wij zijn volop in beweging en introduceren ook komend seizoen enkele nieuwe sportactiviteiten.

 

Stoelyoga:

Op dinsdag 6 september van 10.15 – 11.15 uur starten we een groep Stoelyoga. Deze manier van yoga bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dit is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. De lessen worden verzorgd door Annette Leijten en vinden plaats in Zaal Pica Mare.  Aanmelden voor 2 gratis proeflessen kan per mail naar aglo.[antispam].@gennepvitaal.nl

 

Nordic Walking:

Op zaterdag 26 augustus van 09.00 – 10.15 uur starten we een techniekcursus Nordic Walking. Deze cursus bestaat uit 7 lessen en is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met Nordic Walking of zijn/haar techniek wil opfrissen. Nordic Walking is wandelen met aangepaste skistokken, die poles worden genoemd. Het is ontstaan in Finland. Deze cursus kost 85 euro p.p. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Na afloop ontvangt iedereen een bewijs van deelname. Bij voldoende belangstelling wordt de groep gecontinueerd. De lessen worden gegeven door Mariëtte Corstjens. Startplaats: De Heijkuul van Vitesse ‘08. Aanmelden kan per mail naar aglo.[antispam].@gennepdoetmee.nl

 

Contributie:


Gezien de gestegen kosten zijn wij genoodzaakt de contributie te verhogen:

Sport & Spel/Pilates/Stoelyoga/Sportief Wandelen            € 165,- per jaar

Sport & Spel Norbertushof/Bootcamp                                € 145,- per jaar

Zwemmen                                                                            € 150,- per jaar

Nordic Walking: na het volgen van de techniekcursus bedraagt het tarief ter introductie 
€120,- voor de rest van sportseizoen 2023/2024.

NB. Bij betaling d.m.v. automatische incasso krijgt u €10,- korting op jaarbasis.

 

Wist u dat u bij een 2e activiteit bij Gennep Vitaal  een korting krijgt van 50 % op de goedkoopste activiteit! 

 

De contributie wordt voor het seizoen 2023/2024 voor alle reguliere groepen in twee termijnen (automatisch) geïncasseerd en wel in september 2023 en februari 2024. 

 

Wijzigingen in uw gegevens en opzeggingen kunt u schriftelijk of per email doorgeven aan de ledenadministratie (ofni.[antispam].@gennepvitaal.nl) of via onze website http://www.gennepvitaal.nl onder het tabje ‘contact’. Opzeggen kan vóór 1 augustus of vóór 1 januari.

Ook indien u voor een langere periode afwezig bent loopt de contributie door. De kosten van de zalen en de docenten gaan immers ook door. 

 

Namens het bestuur van Gennep Vitaal alvast een fijne vakantie gewenst en we hopen u terug te zien in het nieuwe seizoen. 

 

We starten weer in week 36, maandag 4 september!

 

Met sportieve groet,

                                   

Dennis Brouwer                     

Voorzitter Gennep Vitaal.     

 

fit-de-zomer-insportrooster-2023-2024